HOME
FLEXONY
FLEXONY BUNDELS
SERVICE DESK
PARTNER PORTAAL

Flexony is modulair van opzet

Flexony is modulair opgebouwd.
Hieronder een overzicht van de belangrijkste standaard modules.

De gewenste functionaliteit niet gevonden? Bel ons of neem contact op via email.

Site module
Het volledige beheer over de paginastructuur en inhoud op een onbeperkt aantal niveaus. Het beheer vindt plaats via de What-You-See-Is-What-You-Get (WYSIWYG) editor waarmee op eenvoudige en intuïtieve wijze content kan worden opgemaakt.

Documenten module
Het beheer en gestructureerde opslag van alle afbeeldingen, bestanden en Flashanimaties die binnen de overige modules gebruikt kunnen worden.
Digitale foto's en afbeeldingen kunnen automatisch worden gecomprimeerd en geoptimaliseerd voor Internet. Basis voor het Fotoboek module.

Stijlen module
Het opzetten en beheren van sjablonen en stijlen voor de website en diverse modules.

Autorisatie module
Het opzetten en beheren van profielen voor beheerders / redacteuren en voor (geregistreerde) bezoekers. Het definiëren van toegangsrechten en autorisaties voor beide soorten websitegebruikers.

Nieuws module
De opbouw van een compleet nieuwsarchief en het gestructureerd publiceren van nieuws in een onbeperkt aantal categorieën. Het nieuwsbericht kan in de WYSIWYG-editor worden opgemaakt. Nieuwsoverzichten, nieuws headlines, tijdgebonden publiceren, automatisch archiveren en vele andere opties. 

Vacature module
Gestructureerde plaatsing en verwerking van vacatures en reacties van sollicitanten via zelf te maken formulieren op de website. Meesturen van CV's of andere documenten. Vacatureoverzichten, vacatures koppelen aan bedrijven of afdelingen en vaste, zelf in te stellen structuren en andere opties zijn standaard ingebouwd.

Evenementen module
Publiceren van informatie over tijdgebonden evenementen. Natuurlijk zijn een onbeperkt aantal categorieën mogelijk, evenals headlines, meerdaagse evenementen en meer.

Mailing module
Opmaken en verzenden van e-mailings, nieuwsbrieven en e-folders. Volledige beheer van adressen en groepen. Aan- en afmelden door website bezoekers. Het plannen van de verzending en per e-mail ontvangen van verzendresultaten.

E-marketing module
Alle mogelijkheden van de Mailingmodule PLUS het meten van de resultaten van de e-mailing. Hoeveel mensen openen de e-mailing en hoeveel mensen klikken door naar welke onderdelen van uw Flexony website?

FAQ module
Eenvoudig opbouwen van een vragen database en publiceren van pagina's met vaak gestelde vragen (en antwoorden). Via het stijlenmodule zijn een aantal varianten in te stellen, zoals linklijsten met ankers, verbergen van antwoorden en meer.

Formulier module
Creëer zelf formulieren voor aanvragen, aanmeldingen en enquêtes. De formulieren kunnen worden opgebouwd in de uitgebreide WYSIWYG-editor en voorzien van diverse controles op foutief invullen. Ook de foutboodschappen,  bedank- en andere reacties en e-mailverzending van de ingevulde gegevens kunnen worden zelf worden samengesteld met de eenvoudig te gebruiken Flexony hulpmiddelen.  

Fotoboek module
Eenvoudiger en sneller kan het niet. Zip een map met afbeeldingen en foto's. Upload de map direct vanuit Flexony. Klik op: Maak een nieuwe pagina van het type "fotoboek" en alsjeblieft:
Een volledig fotoboek met onderschriften, vervolgpagina's, vergroot tonen en downloadmogelijkheid van de originele foto.
Uitgebreide instelmogelijkheden via de Flexony Stijlmodule.

Quiz / e-learning / kennistest module
Op eenvoudige wijze beheren van een database met vragen en antwoorden. Samenstellen van een kennistest en tonen van de resultaten. Mogelijkheid om foutief beantwoorde vragen direct te koppelen aan een uitgebreide uitleg over het onderwerp.
Met dit module wordt Flexony omgetoverd in een e-learning systeem. Ook zeer geschikt voor quizes, testen en overdragen van kennis.

Poll module
Opzetten en beheren van polls (onderwerpen waar bezoekers hun mening over kunnen geven). Bezoekers kunnen de pollresultaten opvragen. Natuurlijk wordt voorkomen dat een bezoeker meerdere malen kan stemmen. Polls kunnen tijdgebonden worden gepubliceerd, de resultaten van oude polls kunnen ten alle tijd nog worden opgevraagd.

Info module
Digitale, zelf in te delen informatie "kaarten" die gekoppeld kunnen worden aan een flexibele boomstructuur met een onbeperkt aantal takken. Zeer geschikt voor informatie die gekoppeld moet worden aan een organisatiestructuur (bijvoorbeeld bedrijfsonderdelen, plaatsen, kantoren, afdelingen), locatiestructuur (landen, plaatsen, wijken, straten), productstructuur (productgroep, producten, varianten).
Uitgebreide zoekfuncties om snel de gezochte informatie te vinden.

Evaluatie module
Samenstellen van een evaluatievragenlijst over vrij te kiezen onderwerpen en het verzamelen van de evaluaties van een groep bezoekers. Het bepalen van de score van de te evalueren objecten, personen, gebeurtenissen. Ideale vervanger van het evaluatieformulier bij cursussen of bij allerlei soorten geleverde diensten.

Product & bestel module 
Volledig product-, voorraad-, debiteur- en orderbeheer. Te koppelen aan een back-office ERP of voorraad beheersysteem.

Betaalmodule
Betalen via de eigen bank met Ideal

Banner module
Zelf vervaardigen en plaatsen van (reclame) banners. Diverse overgangen, roteermogelijkheden. Tijdgebonden tonen van banners, doorklikmogelijkheden en het meten van de aantallen kliks. Opmaakmogelijkheden via de WYSIWIG editor van Flexony. Volledige Flash ondersteuning.

Portaal module
De portaalmodule maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze informatie te delen met andere websites. De gedeelde informatie (secties, pagina's, nieuws, agenda's, vacatures etc.) behoeft slechts op één plaats te worden beheerd. Uiteraard wordt de gedeelde portaalinformatie naadloos geintegreerd in de aangesloten websites. De look-and-feel, zoekfuncties, sitemap en dergelijke behandelen de gedeelde portaalinformatie volledig als lokale informatie.

Sitemap
De sitemap biedt een gestructureerd overzicht met koppelingen naar de inhoud van een website; dit geeft vaak een beter beeld dan het via menu's browsen van de website. Flexony genereert automatisch en direct een sitemap. Vervallen pagina’s (datum, status) en verwijderde pagina’s  worden niet getoond in de sitemap. Besloten gedeelten worden uitsluitend getoond aan geautoriseerde bezoekers. Redacteuren kunnen per pagina deze instellingen wijzigen.

Zoeken
Flexony indexeert automatisch alle woorden in pagina's, inclusief de diverse modules. Via de zoekfunctie kan worden gezocht. Resultaten worden getoond, rekening houdend met datum, status, en autorisaties. Pagina's kunnen door de redacteuren op individuele basis worden uitgesloten. 

Maatwerk
Alle bovengenoemde modules worden ingericht op de wens van de klant. Ook kunnen modules op maat worden ontwikkeld. Daarnaast worden modules op wens geïntegreerd met backoffice applicaties.

  Quick links
Home
Disclaimer
Sitemap
Algemene voorwaarden
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de mogelijkheden van Flexony.

Neem contact met ons op

Faramir 34
5663 SH  Geldrop

telephone  +31 6 22545845

mail naar 
Digio applications BV © 2005 - 2017