HOME
FLEXONY
FLEXONY BUNDELS
SERVICE DESK
PARTNER PORTAAL

Publiceren van content

Iedere webpagina binnen een Flexony website heeft een groot aantal, instelbare, eigenschappen. De meeste daarvan behoeven slechts eenmaal (tijdens de bouw van de website) te worden ingesteld.

publicatiesysteem
Een aantal eigenschappen zijn bepalend voor het wel of niet tonen van (een deel van) een webpagina. De publicatiestatus, een publicatiedatum en een archiefdatum bepalen de publicatie. Webpagina's (of onderdelen daarvan) verschijnen automatisch als zij goedgekeurd zijn en de publicatiedatum wordt bereikt, en zij verdwijnen weer automatisch bij het bereiken van de archiefdatum. Daardoor toont u uitsluitend actuele en goedgekeurde informatie. 

autorisatiesysteem
Flexony beschikt over een uitgebreid autorisatiesysteem voor zowel redacteuren en beheerders als voor bezoekers. Het systeem is gebaseerd op rollen. In een beheerrol kan gedetailleerd worden vastgelegd wat een redacteur wel of niet mag aanpassen. 

toegang tot website informatie
Bezoekers kunnen worden geregistreerd en ingedeeld in groepen. Per onderdeel van de website kan worden vastgelegd welke bezoekersgroep de webpagina's al dan niet kan bekijken. Via eigenschappen van een webpagina kunt u bepalen of de informatie moet worden gevonden in de resultaten van de (standaard beschikbare) zoekfunctie of in de sitemap.

u bepaalt!
Op deze wijze heeft u volledige controle over de toegang tot uw website, zowel door redacteuren als door bezoekers.
  Quick links
Home
Disclaimer
Sitemap
Algemene voorwaarden
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de mogelijkheden van Flexony.

Neem contact met ons op

Faramir 34
5663 SH  Geldrop

telephone  +31 6 22545845

mail naar 
Digio applications BV ┬ę 2005 - 2017