HOME
FLEXONY
FLEXONY BUNDELS
SERVICE DESK
PARTNER PORTAAL

Flexony is zoekmachine vriendelijk

Zoekmachines kunnen belangrijk zijn voor de hoeveelheid bezoekers van een website: hoog scoren bij Google op relevante trefwoorden levert veel bezoekers op.

Er zijn vele factoren die een hoge notering binnen zoekmachines bepalen, waaronder de inhoud op de webpagina's, de titel en URL van de pagina en het juist gebruiken van HTML.

Flexony is vriendelijk voor zoekmachines en zorgt ervoor dat alle pagina's van uw website goed toegankelijk zijn en geindexeerd worden. Ook biedt Flexony ruime mogelijkheden om uw informatie te voorzien van extra's, die meehelpen om bij zoekmachines hoog te scoren. Denk hierbij aan sitemaps, breadcrumbs (kruimelpaden), correcte html, titletags, alt-teksten voor afbeeldingen en koppelingen, zelf in te stellen trefwoorden, enzovoort.

Voor een goede inhoud voor uw bezoekers zorgt u natuurlijk zelf, eventueel bijgestaan door een tekstschrijver.

Het proces van de website optimaliseren voor een zoekmachine staat bekend als SEO: Search Engine Optimization. Het doel van SEO is om pagina’s binnen de website zo hoog mogelijk te laten scoren bij een zoekmachine op de juiste zoektermen. Een goed CMS en relevante inhoud is daarvoor meestal niet voldoende; er spelen vele faktoren een rol en er moet voortdurend worden gewerkt (en vaak betaald) om een eenmaal bereikte "ranking" vast te houden.

Flexony biedt daarvoor de perfecte basis en geeft u alvast een duwtje in de rug.
  Quick links
Home
Disclaimer
Sitemap
Algemene voorwaarden
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de mogelijkheden van Flexony.

Neem contact met ons op

Faramir 34
5663 SH  Geldrop

telephone  +31 6 22545845

mail naar 
Digio applications BV © 2005 - 2017