HOME
FLEXONY
FLEXONY BUNDELS
SERVICE DESK
PARTNER PORTAAL

Vaak gestelde vragen

Met behulp van dit module kan op eenvoudige wijze een vragen (en antwoorden) database worden opgezet en beheerd.
Vragen en antwoorden kunnen worden systematisch worden geordend, door ze onder te brengen in (vrij te definieren) categorie├źn. Eenmaal gecategoriseerd en ingevoerd in de database, worden FAQ pagina's automatisch gegenereerd. De eigenschappen van de FAQ pagina's kunnen via layout beheer worden ingesteld. Met behulp van de geavanceerde Flexony Zoek functionaliteit is het mogelijk voor de website bezoeker om de FAQ te doorzoeken.
Vragen kunnen in een zelf te bepalen volgorde worden geplaatst. Per categorie kan een introductie tekst worden geplaatst.

De pagina die u nu ziet is een FAQ pagina; deze tekst is de introductietekst van de voor deze FAQ pagina geselecteerde categorie.

Kan ik alleen de vragen tonen en de antwoorden pas zichtbaar maken als er op de vraag wordt geklikt?
Ja zeker! Er zijn verschillende varianten om vragen en antwoorden te tonen. Via de beheerfunctie van het FAQ module kan een bepaalde variant worden ingesteld. Uw variant is standaard beschikbaar. Via de uitgebreide online helpmodule worden alle varianten uitgelegd.
Ik wil mijn antwoorden "aankleden" met een afbeelding. Kan dat?
 
Een antwoord wordt in de database toegevoegd met behulp van de Flexony content editor. U kunt dus gebruik maken van alle uitgebreide mogelijkheden die deze editor biedt, zoals afbeeldingen plaatsen, links toevoegen, tabellen maken; u kunt zelfs een formulier plaatsen!
Kan ik op meerdere plaatsen in mijn website een FAQ pagina plaatsen over een verschillend onderwerp?
Dat kan. Bij het toevoegen van een FAQ pagina kunt u opgeven welke categorie moet worden getoond. U kunt net zoveel pagina's op verschillende plaatsen in de menustructuur toevoegen als u wilt. Iedere categorie mag bovendien zovaak gebruikt worden als u wilt, dus eenzelfde FAQ pagina mag meerdere malen op verschillende plaatsen in de website worden toegevoegd.
  Quick links
Home
Disclaimer
Sitemap
Algemene voorwaarden
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de mogelijkheden van Flexony.

Neem contact met ons op

Faramir 34
5663 SH  Geldrop

telephone  +31 6 22545845

mail naar 
Digio applications BV ┬ę 2005 - 2017